TOT UW DIENST

Bestelwagens en opslagruimte in de omgeving van emmen

Koeriersbedrijf Schut is specialist in het vervoeren van pallets en pakketten. Met de wagens uit ons wagenpark in de omgeving van Emmen leveren we uw vracht van Groningen, Drenthe of Overijssel in binnen- en buitenland. In onze loods is er de mogelijkheid uw goederen op te slaan.

Neem contact op

VOOR ELKE VRACHT EEN GESCHIKTE AUTO

Wilt u graag een pakketje of een aantal pallets verzenden? Wat u ook wilt verzenden, groot of klein, Koeriersbedrijf Schut heeft voor elke vracht een geschikte wagen. Ons wagenpark bestaat uit een tiental auto’s: kleine bussen en bestelwagens voor het lichte werk en grote bussen voor zware vracht. Daarnaast beschikken we over vervoer dat geschikt is voor het leveren van onder meer keukens, witgoed en sanitair.


Al onze auto’s zijn van betrouwbare merken en worden regelmatig nagekeken, zodat uw vracht en onze chauffeurs snel en veilig op bestemming aankomen.

We halen en leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week vracht voor bedrijven in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel, maar ook in andere delen van het land wordt ons koeriersbedrijf ingezet.


Pakketten of pallets naar het buitenland? Met onze nachtdistributie rijden we naar België en Duitsland.


Pakket- of palletvervoer nodig? Bel Koeriersbedrijf Schut: 0591 - 36 28 48.

OPSLAGRUIMTE

Naast onze koeriersdiensten biedt Koeriersbedrijf Schut u ook de mogelijkheid uw goederen bij ons op te slaan in de buurt van Emmen. Wij zijn in het bezit van een goed onderhouden loods van ongeveer 400 m².

Vracht opslaan

Koeriersbedrijf Schut

 Meulenakker 4 
7841 EP Sleen, Drenthe

Contactgegevens

Openingstijden

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en leveren

KvK: 4062724

Schut Koeriers is in het bezit van een vergunning voor internationaal goederenvervoer van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO)