VOOR U OP WEG

Vervoeren van vracht in binnen- en buitenland

Terwijl u geniet van een welverdiende nachtrust, gaan de koeriers van Koeriersbedrijf Schut uit Drenthe voor u op pad om uw pallets, pakketten en andere vracht snel en veilig op bestemming te bezorgen. Wij vervoeren vracht in binnen- en buitenland.

Neem contact op

NACHTDISTRIBUTIE

Tijd is geld, zeker in de huidige 24-uurseconomie waarin we leven en werken. Nachtdistributie levert u veel tijdwinst op. De goederen die u de volgende dag nodig heeft, levert Koeriersbedrijf Schut ’s nachts af. Zo verkorten we de doorlooptijd van uw zending en verloopt het logistieke gedeelte van uw bedrijf volledig volgens planning.

Internationaal koeriersbedrijf

Koeriersbedrijf Schut levert koeriersdiensten vanuit Drenthe door heel Nederland, België en Duitsland. Onze chauffeurs zijn dagelijks op de weg te vinden in Groningen, Drenthe en Overijssel. Wat u ook wilt verzenden - drukwerk, witgoed, zware vracht, pakketten, pallets - met ons moderne wagenpark vervoeren we het allemaal.


We zijn 24/7 beschikbaar en zorgen ervoor dat vracht op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij hebben een vergunning voor het vervoeren van vracht in binnen- en buitenland.

Stuur ons op pad

Spoedvervoer

Kan een zending niet wachten? De koeriers van Koeriersbedrijf Schut komen direct naar u toe om de zending* op te halen en deze in Nederland of het buitenland te bezorgen. Bel 0591 - 36 28 48.


*Spoedvervoer buiten Groningen, Drenthe en Overijssel tegen kilometervergoeding.

Koeriersbedrijf Schut

 Meulenakker 4 
7841 EP Sleen, Drenthe

Contactgegevens

Openingstijden

24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en leveren

KvK: 4062724

Schut Koeriers is in het bezit van een vergunning voor internationaal goederenvervoer van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO)