Palletvervoer; pakketvervoer; nachtdistributie
Tot uw dienst

Wagens en opslagruimte van koeriersbedrijf Schut

Schut Koeriers is specialist in het vervoeren van pallets en pakketten. Met de wagens uit ons wagenpark leveren we uw vracht van Groningen, Drenthe of Overijssel in binnen- en buitenland. In onze loods is er de mogelijkheid uw goederen op te slaan.

Voor elke vracht een geschikte auto

Wilt u graag een pakketje of een aantal pallets verzenden? Wat u ook wilt verzenden, groot of klein, Schut Koeriers heeft voor elke vracht een geschikte wagen. Ons wagenpark bestaat uit een tiental auto’s: kleine bussen en bestelwagens voor het lichte werk en grote bussen voor zware vracht. Daarnaast beschikken we over vervoer dat geschikt is voor het leveren van onder meer keukens, witgoed en sanitair.

Al onze auto’s zijn van betrouwbare merken en worden regelmatig nagekeken, zodat uw vracht en onze chauffeurs snel en veilig op bestemming aankomen.

koeriersbedrijf Groningen

We halen en leveren 24 uur per dag, 7 dagen per week vracht voor bedrijven in de provincies Groningen, Drenthe en Overijssel, maar ook in andere delen van het land wordt ons koeriersbedrijf ingezet. 

Pakketten of pallets naar het buitenland? Met onze nachtdistributie rijden we naar België en Duitsland.

Pakket- of palletvervoer nodig? Bel Schut Koeriers: 0591-362848.

Opslagruimte

Naast onze koeriersdiensten bieden we u ook de mogelijkheid uw goederen bij ons op te slaan. Wij zijn in het bezit van een goed onderhouden loods van ongeveer 400m².