Koeriersbedrijf Schut palletvervoer
Voor u op weg

Schut Koeriers neemt de logistiek van uw bedrijf uit handen

Terwijl u geniet van een welverdiende nachtrust, gaan onze koeriers voor u op pad om uw pallets, pakketten en andere vracht snel en veilig op bestemming te bezorgen.

Nachtdistributie

Tijd is geld, zeker in de huidige 24 uurseconomie waarin we leven en werken. Nachtdistributie levert u veel tijdwinst op. De goederen die u de volgende dag nodig heeft, levert ons koeriersbedrijf ’s nachts af. Zo verkorten we de doorlooptijd van uw zending en verloopt het logistieke gedeelte van uw bedrijf volledig volgens planning.

Schut Koeriers

Internationaal koeriersbedrijf
Koeriersbedrijf Schut levert koeriersdiensten door heel Nederland, België en Duitsland. Onze chauffeurs zijn dagelijks op de weg te vinden in Groningen, Drenthe en Overijssel. Wat u ook wilt verzenden - drukwerk, witgoed, zware vracht, pakketten, pallets - met ons moderne wagenpark vervoeren we het allemaal.

We zijn
24/7 beschikbaar en zorgen ervoor dat vracht op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij hebben een vergunning voor het vervoeren van vracht in binnen- en buitenland.

Spoedvervoer

Kan een zending niet wachten? We komen direct naar u toe om de zending* op te halen en deze in Nederland of het buitenland te bezorgen. Bel 0591-362848.

*spoedvervoer buiten Groningen, Drenthe en Overijssel tegen kilometervergoeding